A 2019-es MACH-TECH újdonságai

LYNX-2100LY-가공-1 (1)

2019-ben ismét megnyitja kapuit a gépipar fellegvára, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

A MACH-TECH és az IPAR NAPJAI szakkiállítások együttese egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására, felvonultatva az ipar szinte összes ágazatát, a gépgyártástól, a hegesztéstechnikán, automatizáláson és környezetvédelmen át az elektronikus biztonságtechnikáig.

A GE-CO Hungary Kft. az alábbi termékekkel készül a kiállításra:

A korábbi évekhez hasonlóan a GE-CO idén is számtalan szerszámgéppel, különböző vágási bemutatókkal, robottal felszerelt gépekkel és látványos műsorokkal készül a MACH-TECH – Ipar Napjai kiállítás együttesre.

A szerszámgépek és rendezvények mellett azonban kiemelt szerep jut a vállalat saját fejlesztésű Ipar 4.0 megoldásainak is, amik a továbbra is a kiállítás fókuszában álló digitalizációs és automatizációs lehetőségekkel kínálnak választ adni az ipar folyamatosan változó igényeire. A szerszámgépek forgalmában tapasztalható növekedés fényében ez nem is meglepő, hiszen a modern gyártóberendezések mellett egyre nagyobb igény mutatkozik az azokat kiszolgáló, emberi beavatkozást nem igénylő rendszerek és egyéb, optimálisabb működést biztosító hardveres és szoftveres megoldások iránt.

Mindenképp érdemes lesz tehát a vállalat standjára látogatni, hiszen a gépek mellett az Ipar 4.0 megoldások hatékonyságát is első kézből tapasztalhatják meg.

A vállalat standján az alábbi 11 szerszámgép kerül kiállításra:

CNC DIVÍZIÓ LEMEZES DIVÍZIÓ
Doosan LYNX 2100LMA OMAX Maxiem 1530
Doosan DVF 5000 OMAX PROTOMAX
Doosan T3600D Weinbrenner APHS élhajlító
Doosan NHP 5000 (Horizont) Akyapak APK 081
Tsugami M08DE-II GEKA HYDRACORP-55/110SD
Murata MW120 GT

A 2019-es MACH-TECH május 14-17. között kerül megrendezésre, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás