A Murata bemutatta legújabb lemezmegmunkáló gépeit a 2018-as EuroBLECH kiállításon

murata_BB6020series

A Murata Machinery Ltd.-t 1935-ben alapították Japánban. Az először textilipari termelő berendezések gyártásával foglalkozó cég 1961-ben fejlesztette ki és kezdte meg az esztergák gyártását. A cég szerteágazó tevékenységei közé tartozik a saját fejlesztésű kommunikációs készülékek, textil és lemezipari berendezések, különböző automatizált rendszerek gyártása. Szerszámgép gyártásban a fő erősségüket az automatizált, adagolós esztergák jelentik, melyek biztosítják a hatékony termelést a tömeggyártásban.

Motorum M3048TG/M3058TG – CNC vezérlésű szervo motoros Japán Stancoló gépek
A Murata, legújabb stancoló gépeit a legmodernebb gyártási technológiával tervezte. Kialakításuk környezetbarát, csak a munkamenet idején használnak energiát.

A stancoló gép nagy kapacitású forgódugattyúval van felszerelve, amely több szerszámot biztosít. A Motorum nagyméretű forgótára, több indexelhető szerszám állomással lett felszerelve így maximális rugalmasságot, valamint nagy teherbírást biztosít.

A Murata intelligens CNC vezérlő felülete csökkenti a beállítási időt, ezáltal az alkatrészek termelésére fordított idő növekszik. Megfelelő segítséget nyújt a szerszámcseréhez, a forgótár figyeléséhez, a megmunkálás ütemezéshez, a szerszámok karbantartásához és egyéb olyan funkciókhoz, amelyek maximalizálhatják a gép termelékenységét.

Az M3048TG a legújabb folyamatintegrációs lehetőségeket tartalmazza, számos automatizálási funkcióval, csökkentve az utómunkálatokat és a leállási időt.

Specifikáció

Kapacitás: 300 kN (30.6T)
Max. lemezvastagság: 6.35 mm
Max. lemezméret: 1250 x 2500 mm
(Y x X): 1250 x 5000 mm
Tengelysebesség: 125 m/min.

BB szériás élhajlítógépek szervomotoros és golyósorsós hajtással
A Murata élhajlítógépei AC szervomotoros és golyósorsós mechanizmussal működnek. A gyors ütközőnek és hátsó mérő eszköznek köszönhetően nagy termelékenység érhető el vele. Az Y1-Y2 tengely szervomotoros meghajtása lehetővé teszi a 100 mm/sec-os, nagysebességű hajlítási mozgást és a stabil ismétlési pontosságot. Ennek a meghajtási rendszernek köszönhetően kiváló környezetvédelmi teljesítményt nyújt; a karbantartás egyszerű, nincs hidraulika olaj felhasználás és a zajhatások is csökkennek.

Fiber Lézersugaras vágó gép – LS 3015 GC
Az LS3015GC a legújabb lézeres technológia, integrált optikai rendszerrel és MVHS vezérléssel működik. Ez a gép képes a normál-, rozsdamentes acélok, színesfémek, alumínium, sárgaréz és bronz vágására. A lézervágó alacsony energiafogyasztást, alacsony üzemeltetési költségeket és kevesebb karbantartási időt igényel.

További információkért keresse kollégáinkat!

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás