Az OPEN HOUSE kiállítást elhalasztjuk

Névtelen

Kedves Partnerünk!

 

Őszintén sajnáljuk, hogy hasonlóan az idei Ipar Napjai kiállításhoz, mi sem tarthatjuk meg nyílt napunkat. Nagyon készültünk rá, de közös érdek a vírus terjedésének megelőzése. A járvány lassítására tett óvintézkedések miatt az Open House-t a tervezett formában el kell halasztanunk, mert felelősséget vállalni úgy tudunk, ha az egymással való közvetlen érintkezést minimálisra szorítjuk.
Továbbra is célunk segíteni Önöket abban, hogy egy-egy gépvásárlás során megalapozott döntést tudjanak hozni, ezért bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

Az OPEN HOUSE kiállítást amint lehet bepótoljuk, és a pontos dátumról időben értesíteni fogjuk Önöket.

Üdvözlettel: a GE-CO csapata

 

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás