BAYKAL fiber lézersugaras vágógép a GE-CO-tól

Egyre csak növekszik a bérmunkaigény a hazai gyártó cégeknél. A leterheltséget jól mutatja, hogy a cső- és zártszelvény-megmunkálással foglalkozó üzemeknél lehetetlen időponthoz jutni. Ezért aztán nagy piaci előnyre lehet szert tenni azzal, ha saját megmunkáló-kapacitásunkat adjuk át bérmunkára.

Aki valóban tartani akarja az iramot a gyártási iparággal, annak van egy jó hír a GE-CO Hungary Kft-től. A BAYKAL BLS-N 1530 4kW-os fiber lézersugaras vágógép most lemezadagoló, illetve cső- és zártszelvény-vágó funkcióval együtt vásárolható meg. A nagymúltú török szerszámgépgyár a legmodernebb innovatív technológiákat építi gépeibe. Precizitásban, megbízhatóságban abszolút versenyképes, termékei árfekvésben pedig lekörözik a nyugati, prémium kategóriás versenytársaikat. A gép normál acél, rozsdamentes acél, alumínium, valamint vörös- és sárgaréz folyamatos és automatizált vágására alkalmas egészen 20 mm vastagságig. A nagy precizitású gép 1500×3000 mm-es lemeztáblák kifogástalan, sorjamentes vágóéleket adó megmunkálására képes. A rendkívül energiatakarékos fiber lézer segítségével főként kisebb anyagvastagságnál jelentősen, akár 30 százalékkal nagyobb vágási sebesség érhető el, mint a CO₂-gépek használatával. A technológia egyszerűsége miatt a karbantartási költségek is alacsonyabbak, nem beszélve arról, hogy a lézerfényt előállító dióda modul több, mint 100 ezer üzemórás élettartammal rendelkezik.

BAYKAL fiber lézersugaras vágógép a GE-CO-tól

A BAYKAL gépe válasz a nagy szériák gyors legyártására

A karbantartást csak minimálisan igénylő BAYKAL BLS-N 1530 lézer vágógép bátran terhelhető. Lemezadagolójával nagyfokú önállóságot, cső- és szelvényvágó funkciójával pedig sokoldalúságot biztosít, az egyik funkcióról a másikra való átállás rendkívül gyors és egyszerű. A lemezadagoló torony nyolc rekeszben tudja tárolni és innen adagolja a maximum 1500x3000x20 mm-es lemezeket. A gép a csövet vagy zárt szelvényt 80 mm-től 300 mm átmérőig tudja befogadni és megmunkálni akár 3000 mm hosszúságban. A távvezérlésű diagnosztikai funkciókkal rendelkező gép kezelése az érintőképernyőnek köszönhetően egyszerű és átlátható.

Nappal cső- vagy zártszelvény-vágás, éjjel teljesen automatizált, önálló lemezvágás: a 24 órás kihasználtságnak köszönhetően a most 499 000 euróért (+ÁFA) elérhető BAYKAL fiber lemezvágó gép így sokkal gyorsabban megtérül.

Az idén 20 éves GE-CO Hungary betanítással és szaktanácsadással segíti a gyártó cégeket, és országos szervizhálózatának munkatársaival a nap 24 órájában rendelkezésre áll. A nyári holtszezon után tehát a BAYKAL BLS-N 1530 munkába állításával Ön is teljes gőzzel rá tud fordulni az őszi megrendelési hullámra.

Ha további termékeinkről szeretne érdeklődni, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Nyomtatás