Baykal rugalmas plazmavágó gép

BPL-H-plazma

A Baykal vállalat által forgalmazott BPL-H plazmavágó szerszámgépek magas termelékenységet, biztonságos munkavégzést és kiemelkedő minőséget nyújtanak a felhasználóknak. A több vágófejes elrendezés, illetve az állítható üzemmódok nagy megmunkálási szabadságot engednek az üzemeltetőknek, akik így hatékonyabban és gyorsabban gyárthatják termékeiket.

Több, mint fél évszázados tapasztalatával a Baykal a világ egyik vezető lemezmegmunkáló nagyvállalata. A több, mint 60.000 négyzetméteres gyárterületen dolgozó közel 700 szakképzett alkalmazottjának feladata, hogy magas minőségű, megbízható szerszámgépekkel, lemezvágó-, stancoló-, prés- és megmunkáló berendezéseket hozzanak létre. A minőségorientált termelés és az innovatív hozzáállás eredményeképp a vállalat mára a világ egyik vezető exportőrévé vált az iparágban: megrendelőik a világ számos országában elégedetten használják az általuk szállított gépeket.

Ennek a portfóliónak része a BPL-H plazmavágógép, amely a kisvállalati termeléstől a nagy üzemek kiszolgálásáig nyújt megoldást a lemezvágás területén. Különlegesen termelékennyé teszi a berendezést, hogy akár négy vágófejjel is működhet, illetve az áramerősség is széles tartományban (50 – 400 A) állítható. Emellett kiemelendő, hogy a géppel lángvágás is végezhető, így sokoldalúan alkalmazható a különböző vastagságú és tulajdonságú lemezek megmunkálása során.

Több megmunkálás egy időben

A Baykal BPL-H plazmavágó gép több vágófej egyidejű használatát teszi lehetővé, amellyel jelentősen megnövelhető a termelékenység és bonyolultabb vágások is hatékonyan megvalósíthatók.

Nagy precizitásának köszönhetően a vékony lemezek vágása során is pontos vágások kivitelezhetők, mechanikai pontossága a katalógusadatok szerint ±0,05 mm. Ehhez 30 m/perc-es pozícionálási sebesség párosul. X és Y irányban precíziós csúszóvezetékek (aszinkron motoros hajtással), a vágófejek vertikális mozgását pedig golyósorsók biztosítják. Természetesen a megbízhatóságért nem csak a mozgások és a technológia, hanem a gép szerkezeti felépítése is felelős. A pozícionálási pontosságot az asztal egyedi tervezése, a gépváztól független kialakítása garantálja, legyen szó bármekkora asztalterhelésről.

Erősített megvezetés

Az oldalsó vezetékek megerősített elemei a lángvágás pontosságát szolgálják, akár 300 mm-es lemezvastagság és 60 m-es géphossz tartományig.

A megmunkálás során bekövetkező meghibásodások, balesetek ellen véd a fejek biztonságát szolgáló szabadalmaztatott eljárás és az automatikus vágófej – magasság állítás. Szintén munka – és balesetvédelmi okokból fontos kiemelni a szerszámgép füst és porelszívó rendszerét, amely a megmunkálás minőségét és a kezelőszemélyzet egészségét szolgálja. A Windows alapú CNC vezérlés könnyű kezelhetőséget jelent a könnyebb üzemeltetés érdekében.

Az alapfelszereltség mellet t választhatóak fúrómodulok (egyedi és több szerszámos rendszerek), amelyekkel 6-20 mm átmérőjű szerszámok is munkára foghatók. Az élletörő modul segítségével akár vékony lemezek élletörései is pontosan elkészíthetők. Mivel a gép alkalmas lángvágásra is, í gy természetesen választhatók kimondottan lángvágó egységek is a berendezéshez. Mindezek mellett beépített víztartály is igényelhető a rendszerhez.

 

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Nyomtatás