Fejlesztés a GE-CO Hungary KFT.-nél

Pályázat – VEKOP-1.2.6-20-2020-00184

Kedvezményezett neve: GE-CO Hungary Szerszámgépeket és Gépi Berendezéseket Gyártó, Értékesítő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt Címe: Fejlesztés a VEKOP-1.2.6-20 projekt keretében GE-CO Hungary Kft.-nél

Szerződött támogatási összeg: 26 572 000 Ft.

Támogatás mértéke: 70 %

Projekt tartalmának bemutatása: A meglévő 25t-s híddaru kiegészítése szükséges egy 25t-s híddaruval a GECO csarnok bal szárnyában. A csarnok jobb szárnyához, a jelenlegi híddaruhoz vezető bejárati út 18m hosszú. A szállítmányozók a belső részbe egy kanyarodással, manőverezéssel tudnak beállni. A csarnok bal szárnyához vezető út 34 m hosszú, egyenes szakasz, a szállítmányozók egyenesen be- és ki tudnak állni/tolatni, a lerakodás azonnal bent megoldható lenne a híddaru meghosszabbításával és a két összekapcsolat híddaruval a berendezések a csarnok bármely szárnyába lerakodás és emelőtargoncázás nélkül jutnának el. A termelékenység növelésével további munkavállalókra lesz szükség, így további bővülésre van lehetősége Társaságunknak. A projekt segítségével munkaerőmegtartás és munkahelyteremtés valósul meg, a Társaság a projekt megvalósítása keretében tervezi munkahelyek teremtését.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.11.30.

Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00184

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás