Gyártás a Doosan több funkciós VCF 850 sorozatával

doosan_vcf-850lsr

A függőleges megmunkáló központok új terméke a több funkciós VCF 850 sorozat. A VCF 850 az alkatrészek széles skálájának megmunkálására képes, akár 5 tengely egyidejű működtetésével.
Megnövelt termelékenység az alkalmazhatóság széles skálájával
A nagy kapacitású VCF 850 LSR gép billenthető B tengelyű fejjel (±110°), 800 mm átmérőjű forgóasztallal és maróorsóval (max. 32 kW / 12 000 fordulat/perc) van felszerelve.

A nagyméretű beépített körasztalnak (800 mm) köszönhetően a munkadarab több felületét lehet megmunkálni egy felfogásban, ami költséghatékonyabb megmunkálást és kevesebb állásidőt eredményez.

Rögzített típusú asztal – amely a legmagasabb pontosságot biztosítja a kompakt mérethez

A hasonló típusú szerszámgépekhez képest a megnövekedett X-tengely mozgás tartomány és a mozgó oszlopos/rögzített asztal kivitelezés nagyobb elérhető pontosságot eredményez a megmunkálás során.

Az egybeöntött vas ágyszerkezet biztosítja, hogy a megmunkálás során minimalizálni tudják a rezgést és az esetlegesen fellépő deformációkat.

A termelékenység tovább növelése
Az erőteljes, 12 000 fordulat/percre képes, beépített orsó 32/24 kW teljesítménnyel rendelkezik. Ez a kialakítás elősegíti a hőstabilitást és csökkenti a rezgéseket. Az orsót olajjal hűtik, melyet egy hűtő-szabályozó rendszer keringet az orsó körül, hogy állandó hőmérsékletet tartson fent, növelve a pontosságot, a vágási feltételek környezeti hőmérsékletétől függetlenül.

Golyósorsó
Minden tengely golyósorsó hajtással működik (átmérőjük: X – 63 mm, Y – 50 mm, Z – 50 mm).

Specifikáció
Kapacitás (X-, Y-, Z-tengely)akár 3000mm x 850mm x 800mm
B-tengely fej ± 110
Orsó teljesítmény/sebesség 32/24 kW – 12.000 rpm
Asztal méret 3500 mm
Szerszámcsere pozíció 60 pozíció
Szerszám BT 40 Big Plus Type
Vezérlő Heidenhain iTNC/Fanuc 3li/Siemens

További információkért keresse kollégáinkat!

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás