Gyártásra kész, sokoldalú BAYKAL BLS1530 2kW-s fiber lézersugaras vágógép

BAYKAL BLS1530 2kW-s fiber lézersugaras vágógép

A BAYKAL BLS1530 2kW-s fiber lézersugaras vágógép olyan változatos anyagok megmunkálására alkalmas, mint a vörös- és sárgaréz, normál acél, rozsdamentes acél, alumínium. A 2kW-os lézerforrás teljesítményének köszönhetően akár 15 mm-es acéllemez is vágható a géppel. A gép 1500×3000 mm-es lemeztáblák megmunkálására képes.

Jelentősen nagyobb vágási sebesség érhető el, mint a CO2 gépeknél, illetve alacsonyabb az üzemeltetési költsége is vékony réz, alumínium és titán lemezek vágása esetén. A fiberlézer forrásnak köszönhetően jelentősen alacsonyabb hűtési és energia költségek mellett üzemeltethető a gép. A dióda modul több, mint 100.000 üzemórás élettartammal rendelkezik.

A Baykal BLS lézergép könnyen kezelhető, távvezérléssel elérhető diagnosztikai funkciókkal rendelkezik. A gép egy éríntőképernyős Beckhoff vezérlővel rendelkezik, amit akár egy vékony kesztyűben, egyszerre 5 ujjal vagy két kézzel is használhatunk. A használhatóságot nem csak ez, de a tükröződésmentes monitor is segíti.

Vágás kapacitás:
Normál acél: 15 mm
Rozsdamentes acél: 8 mm
Aluminimum: 6 mm
Réz: 3 mm
Sárgaréz: 3 mm

Vágási terület:
1500 x 3000 mm

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Nyomtatás