Házi kiállítás október 16-17.

N39A0999-c9cb46aeb9b6db61eb285422f740c380

Idén ősszel ismét házi kiállítást tartunk a GE-CO Hungary bemutató csarnokában.

Szakértő kollégáink segítségével a legkiválóbb ipari berendezéseink tekinthetők meg. Bemutatjuk partnereink legfrissebb innovációit a CNC esztergálás, lemezmegmunkálás területén. Vendégeink működés közben ismerkedhetnek a legfrissebb ipari technológia, a 3d nyomtatás felhasználásának lehetőségeivel. A fárasztó szakmai napon kikapcsolódásra is lehetőséget biztosítunk: finom falatokkal, frissítőkkel várjuk vendégeinket. Bízunk benne, hogy érdekes ismeretekkel és üzleti lehetőségekkel gazdagabban térnek haza vásárunkról.

Részletes információkkal hamarosan jelentkezünk!

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Nyomtatás