Házon belül megoldja: ez a BAYKAL fiber lézeres vágógépe

hazon_belul_nyitokep

Gyártási folyamataink modernizálása, a hatékonyság javítása mindig kiadást jelent, így minden cégvezető számára fő szempont az optimális megoldás megtalálása. A döntéseket ráadásul most gyorsabban is kell meghozni, mint eddig, mert a kiélezett versenyben egyre többen kínálják anyagmegmunkálási megoldásaikat.

A bérgyártatás lehet nagyon jó üzleti lehetőség, ám a szállítás, a minőség, a határidő kérdései olyan tényezők, amelyek menedzselése többlet-energiát kíván a döntéshozóktól. A folyamatok teljes kontroll alatt tartásának érdekében a válasz itt semmi esetre sem a munka kiszervezése, hanem házon belüli elvégzése. Erre a helyzetre dolgozott ki kiváló megoldást a GE-CO Hungary Kft. A helytakarékos, sokoldalú BAYKAL BLS1530 típusú 2kW-os fiber lézersugaras lemezvágógép mindent tud, amit a megszokott táblaméretben a lemezmegmunkálásról tudni kell. A nagy múltú török gépgyártó termékei idehaza jól ismertek, nagyon sokrétű megrendelési igényeket szolgálhatunk ki velük.
A gép olyan változatos anyagok megmunkálására alkalmas, mint a vörös- és sárgaréz, a normál acél, a rozsdamentes acél vagy az alumínium. A vékonyabb réz, alumínium, vagy titán táblákon jelentősen nagyobb vágási sebesség érhető el, mint a CO₂ gépeknél. A 2kW-os lézerforrással akár 15 mm-es acéllemez is vágható. Az általánosan ismert fiber lézereknél kompaktabb, helytakarékosabb gép ugyanakkor a megszokott 1500×3000 mm-es lemeztáblák megmunkálására képes.


A lézert generáló diódaforrás a legmodernebb energiatakarékos technológiát jelenti, a dióda modul több, mint 100.000 üzemórás élettartamra van kalibrálva. Ez annyit jelent, hogy ha a fiber lézer két műszakban, a hét minden napján üzemben van, 17 éven keresztül dolgozik. A minimális karbantartási igényű, könnyen kezelhető érintőképernyős BAYKAL lézergép távvezérléssel elérhető diagnosztikai funkciókkal rendelkezik.

A GE-CO Hungary Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt, vagyis kiszállít, beszerel és betanít. Ráadásul tizenhat fős, országos elérésű szervizcsapatával támogatja a gyártást. Ezt a hasonló árfekvésű kínai lézergépek biztos nem tudják.

A BAYKAL BLS1530 fiber lézer vágógép kapacitása

Normál acél: 15 mm
Rozsdamentes acél: 8 mm
Aluminimum: 6 mm
Réz: 3 mm
Sárgaréz: 3 mm

Egyszóval ne várjon a bérgyártó telefonjára, vegye Ön is saját kézbe a gyártást a legmagasabb minőség eléréséhez!

Ha a BAYKAL BLS1530-ról vagy további termékeinkről szeretne érdeklődni, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Nyomtatás