Idén a Ginkó Házat támogatjuk. Nagy öröm számunkra, hogy egy jó célt segíthetünk!

20191002_112901

Mint minden évben, most is kiválasztottunk egy alapítványt, akiken segíthetünk.  Jó célt szívesen támogatunk!
Éppen ezért az idei évben a Ginkó Házat választottuk.

 

Az alábbi köszönőlevelet kaptuk a Ginkó Háztól:

A magasan funkcionáló autisták sokszor kiesnek a hagyományos oktatásból, intézmények között kallódnak odafigyelés és fejlesztés nélkül.
A Ginkó Ház nekik biztosít támogató környezetet, hogy a rendszerből gyakran kieső autista gyerekekből önálló, munkájukban sikeres, elégedett és boldog autista felnőttek legyenek.
A hozzánk járó gyerekeknek jóval több segítségre van szükségük, mint a kortársaiknak, több egyéni támogatást (pedagógust) és speciális taneszközt igényelnek.
Az iskola pusztán tandíjból és adományokból tartja fenn magát, ami a szülőkre óriási terhet ró, így biztonságot ad nekünk, ha ebben mások is segítenek.
Éppen ezért köszönjük az Önök támogatását, amit egy szakképzett pedagógus alkalmazására fordítunk.

 

Segíts Te is, hogy a számukra létrehozott védőhálót még sokáig meg tudjuk tartani. http://ginkohaz.hu/hogyan-segithetsz/

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás