Játssz és nyerj Okosórát/ Play for free and win a Smartwatch!

fb-nyereményjáték-

Játssz és nyerj okos órát! Hogyan?

Készíts egy fényképet, amin szerepel a geco, GE-CO feliratok egyike, és küldd el nekünk facebook üzenetben! Az általad készített fotót feltöltjük a ’GE-CO Around the World játék’ mappába. A legtöbb lájkot és nézettséget elérő kép nyereménye egy-egy Smartwatch Okosóra.

A Játék időtartama: 2018.09.0312:00 órától 2018.09.29. 12:00 óráig tart.
Eredményhirdetés október 15-én 10 órakor.

Le ne maradj! Küldj képet, oszd meg barátaiddal és nyerj!
#geco#nyeremenyjatek#toljukazipart

A játék további részleteit lentebb találod.

Sok sikert!
A GE-CO csapata

Play for free and win a Smartwatch!

How can you win?

Just take a photo that has the words geco or GE-CO and send it to us via facebook message. Your photo will be uploaded to the ‘GE-CO Around the World game’ folder. The photos that receive the most likes and reach the most people will each win a Smartwatch.

Duration of the Game: 03.09. 12:00 from to 28.09. 12:00
Announcements: 15th of October at 10am

Do not miss it! Send a picture, share it with your friends and win!

#geco#nyeremenyjatek#toljukazipart

For more details about the game you can find at the bottom of the page.

Good luck!
The GE-CO team

GE-CO Around the World 2018” Részvételi- és játékszabályzat

1. A játék szervezője: A GE-CO Hungary Kft. (2040 Budaörs, Gyár utca 2., a továbbiakban: „Szervező”) nyereményjátékot hirdet „GE-CO Around the World” megnevezéssel a jelen részvételi- és játékszabályzatban (a továbbiakban: „Játékszabályzat”) részletesen leírt feltételek szerint (a továbbiakban: „Játék”).2. A Játékban részt vevő személyek:

–  minden Facebook profillal rendelkező játékos, aki legalább 1 db fotót beküldött Szervező részére (a továbbiakban: „Játékos”).

– A Játékos a Játékban való részvétellel elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.

3. A Játék időtartama:

A Játék 2018.09.03. hétfő 12:00 perctől 2018.09.29. 12:00 percig tart.

4. A Játék menete:

A Játékban azok a Játékosok vehetnek részt, akik a játék időtartamán belül a

https://www.facebook.com/gecohungarykft/ FB címen elérhető, „GE-CO Around the World” játékhoz beküldik a GE-CO, vagy GECO feliratot tartalmazó fotót és a fotó helyszínét

5. Nyeremény:

1-1 db SMARTWATCH OKOSÓRA, 1,44″-es (4 x 5 cm) kijelzővel. Bluetooth kapcsolódás, beépített hangszóró és mikrofon, zenelejátszó-, önkioldó funkció. Akkumulátora 120 órát bír stand by állapotban, 1,5 óra alatt újratölthető. (a továbbiakban: „Nyeremény”). A Nyeremény készpénzre nem váltható, átvétele az értesítésben foglalt időpontban, helyszínen, és feltételek szerint lehetséges.

 6. Az eredményhirdetés időpontja: 2018.10.15 10:00

Az eredményhirdetés időpontjában két Nyertes kerül kihirdetésre a Játékban részt vett Játékosok közül. Az egyik Nyertes annak a fotónak a beküldője, ami a legtöbb „Like” kattintást kapta az eredményhirdetés időpontjáig. A másik Nyertes annak a fotónak a beküldője, ami a legtöbb Facebook felhasználóhoz eljutott, (legnézettebb fotó) az eredményhirdetés időpontjáig. A Nyertest a Szervező az eredményhirdetést követő 3 napon belül Facebook Messenger üzenet vagy e-mail formájában értesíti és a Nyertes nevét/Facebook fiók felhasználói nevét a GE-CO Hungary Kft. Facebook oldal, „GE-CO Around the World 2018” fül alatt teszi közzé.

(Szervező értesítését követően a Nyertesek Facebook Messenger üzenetben vagy a ge-co@ge-co.hu e-mailre küldött válaszban jelölik meg, megfelel-e nekik a Szervező által megjelölt átvételi időpont, helyszín, vagy megjelölik, hogy milyen más formában vennék át a Nyereményt.) .7. Adatvédelmi tájékoztató

A Játék során Szervező a Játékosoktól személyes adatot nem gyűjt, a részvételnek sem regisztráció, sem további adatok megadása nem feltétele.  A Játékban a Játékos Facebook oldalon megadott neve és profilja felhasználásával vesz részt, Szervező a beküldött fotót a Játékos profiljához kapcsolva jeleníti meg. Az eredményhirdetés során Szervező a Játékos nevét és profilját megjelöli és kihirdeti nyertesként a GE-CO Hungary Kft. Facebook oldalán, valamint a www.ge-co.hu weboldalon. Nyertes nevének közzétételére a nyilvánosságnak a Játék lezárásáról és az eredmény kihirdetéséről való tájékoztatása érdekében kerül sor. Játékos a Játékban való részvétellel elfogadja a jelen adatvédelmi tájékoztatóban és játékszabályban foglalt feltételeket és hozzájárul Facebook profilja megjelöléséhez és nyertessége esetén a neve kihirdetéséhez.

Az adatkezelés jogalapja: A Játékban való részvétellel kapcsolatos adatkezelésnél a Játékosok önkéntes hozzájárulása.

Az adatkezelés időtartama: A Játékosok tekintetében a Játék végét követő 2 hónap.

A GE-CO Hungary Kft. további adatkezelési szabályairól az alábbiakban tájékozódhat: LINK

Jó játékot kívánunk!

A GE-CO Hungary Kft. csapata,

Budaörs, 2018.08.27.

 

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Nyomtatás