Két orsós csúcs kategóriás DOOSAN CNC fronteszterga

doosan_puma_tw_2600_ket_orsos_cnc_fronteszterga_oldalrol_nyitott_2

Elérhetővé vált az európai piac számára is a 2015 – ös DIMF – en bemutatott két orsós, automatizált CNC fronteszterga mely a TW 2600 nevet kapta. A széria modelljei 10″ tokmányokkal és GL azaz Gantry típusú robot karral vannak felszerelve.

 

Gyorsabb, hatékonyabb, költségkímélőbb

A széria két tagból áll. Standard kivitele a TW2600, robot karos kivitele pedig a TW2600GL. A gépeken a maximális megmunkálható munkadarab hossza 170mm, maximális munkadarab átmérő D 360 mm.

Kiváló hatékonyság

A TW 2600 – as széria gépei kategóriájukban az egyik leggyorsabbnak számítanak, melyet a munkadarabok ki be adagolási ideje, mely 7,9 másodperc, a revolverfej forgási sebessége, mely 1,22 másodperc 180 fokban, is bizonyít. Együttesen összesen 40% – os ciklusidő javulás érhető el a korábbi modellekhez képest.

Gyors, nagy teljesítményű főorsók

A gyártó által kínált standard főorsó teljesítménye 18,5 kW, mely 404 Nm nyomaték leadására képes, mellyel a befoglaló méretű munkadarabok széles palettája megmunkálható. A nagy teljesítmény leadásához a fejlesztők az orsó csapágyait is megerősítették melyek D 110 mm – esek.

Felhasználóbarát vezérlő

A FANUC – al együttműködve a vezérlőn el lett helyezve egy DOOSAN LOADER GUIDANCE nevezetű szoftver mely segítségével az adagolás programozása leegyszerűsödött. Az alap szoftver és a gyorsbillentyűk segítségével a gyors és könnyű programozhatóság garantált, valamint a hibák lehetősége is minimálisra csökkent.

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 

 

 

 

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás