Költséghatékony szériagyártás – Új DOOSAN DNP két orsós cnc megmunkáló

doosan_fuggoleges_cnc_megmunkalo_ket_orsos

Az ikerorsóval és kettős szerszámcserélő rendszerrel felvértezett DMP 500/2SP függőleges megmunkálóközpont – a korábbi alapmodellekhez képest kétszeres termelékenysége miatt – ideális választás négyszériás gyártásra.

A magas termelékenységet szem előtt tartva kifejlesztett szerszámgép kiemelkedő forgácsolási pontosságot és felhasználóbarát munkakörnyezetet teremt még a direkt hajtású orsó maximális, 12 000 r/min fordulatszámán és 18,5 kW teljesítményén működtetve is. Más, egyorsós gépekkel összehasonlítva az ikerorsós DMP 500/2SP modellnél nagymértékben csökkent a munkadarab be és kirakodására fordított idő, valamint az állásidő, így gyakorlatilag megduplázódik az elérhető termelékenység.

A W tengely (az orsó kinyúlása) beállító funkció segítségével a szerszámhossz mindkét orsón precízen harmonizálható, a görgős pályavezetéken mozgó – alapfelszereltségnek számító – LM szánok pedig tovább fokozzák a megbízhatóságot. Az ikerorsó és a kettős automatikus szerszámcserélő kombinációja akár 40 szerszámhellyel rendelkező szerszámtárat eredményezett.

A 800 kg terhelhetőség és az 1 200 × 520 mm asztalméret számos munkadarab-geometria megmunkálását teszi lehetővé, az Y tengely mentén 520 mm mozgástartomány pedig optimális munkateret eredményez.

A fejlesztés során a kiváló teljesítmény és minőség mellett kellő figyelmet fordítottak a gépkezelő kényelmére is. A költségtakarékos szerkezeti megoldásoknak – például a minimális helyigénynek – köszönhetően a gép akár 20%-kal költséghatékonyabb, mint a piacon jelenleg elérhető versenytársai.

A kompakt méret, a magas termelékenység és a kiváló megbízhatóság mellett a DMP 500/2SP modell strapabírása és felhasználói kényelme is az alkatrészek szériában történő, költséghatékony gyártását támogatja.

DOOSAN DMP 500 2SP KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Nyomtatás