Lemezmegmunkálás GEKA gépekkel

geka_hydrakrop

A GEKA gépek a legkorszerűbb technológiát képviselik a piacon. A gyors és pontos megmunkálások megbízható hátteret biztosítanak a versenyképes termékek előállításához.

A GEKA 15 000 m²-es gyárterültén, vezető mérnökök irányításával és technikai személyzetével fejlesztette ki és folyamatosan korszerűsíti a rendkívül sokoldalú gyártási funkciókkal felszerelt gépeit. A legújabb technológiák és kutatások eredményeit, több szabadalmaztatott eljárást, műszaki megoldást felhasználva törekszenek arra, hogy termékeik a legjobb minőséget képviseljék. A cég üzletfilozófiája a folyamatos fejlesztés melynek eredménye a legkorszerűbb technológián és kivitelezésen alapuló minőségi gépek gyártása, elérhető áron.
A Geka egyik szolgáltatása, az ügyfelek igényeinek figyelembevételével, a hidraulikus lyukasztó szerszámokhoz speciális kiegészítők és szerszámok készítése. Ez a folyamatos innovációnak és fejlesztésnek köszönhető.

A GEKA kéthengeres gépei rendkívül széleskörű alkalmazást tesznek lehetővé. Képzett és gyakorlott mérnökök által hatékony CAD technológia segítségével tervezték a GEKA HYDRACROP hidraulikus acélmegmunkáló berendezéseinek széles skáláját, létrehozva ezzel a laposacél és profilanyagok lyukasztásának, hajlításának és darabolásának leghatékonyabb és leggazdaságosabb megoldását. Öt különböző munkaállás található a gépen, melyet a – berendezés két végén elhelyezkedő – két független hidraulikus henger működtet. E két önálló vezérlésű hidraulikus henger segítségével szerszámcsere nélkül, egy időben, egymástól függetlenül 5 munkaállomáson (lyukasztó, kicsípő, rúdanyag daraboló, laposacél darabolóm, szögvas daraboló) végezhetünk megmunkálásokat, akár kétszeres termelékenységgel. A modellek két kivitelben érhetőek el – S (250mm-es) és SD (500mm).
Típusai:
· Hydracrop 55/110
· Hydracrop 80/150
· Hydracrop 110/180
· Hydracrop 165/300
· Hydracrop 220/300

BENDICROP – IDOMACÉL MEGMUNKÁLÓ
A GEKA BENDICROP modell a profil- és lemezmegmunkálások mellett már élhajlító funkcióval is felszerelt. A fémmegmunkáló és szerkezetgyártó cégek részére kifejlesztett modell 5 munkaállomással és a CE szabványoknak
megfelelő élhajlító egységgel működik. A bendicrop sorozat az egyetlen olyan hidraulikus megmunkáló gép, amelyen hajlítani is lehet. A késtartó vertikális mozgásának köszönhetően mind az öt munkaállomáson kiváló teljesítménnyel dolgozhat. Új, torzulás biztos rendszerrel felszerelt felső és alsó pengékkel szerelték fel a gépet. A gépek igény szerint további kiegészítőkkel (csőkicsípő, kopoltyúzó, villás kicsípő stb…) bővíthetőek.
Típusai:
· Bendicrop 50
· Bendicrop 60 S és SD
· Bendicrop 85 S és SD

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás