Már kaphatók a Baykal lemezmegmunkálók

baykal-lemezmegmunkalok-9a6380fdc46dc1a5fa63d9f743585c31

A Ge-Co lett az egyik legrégebbi és Európában, a lemezmegmunkálás piacán vezető szerepet betöltő Baykal Machine Tools magyarországi képviselete.

A Baykal Machine Tools alapításának története egészen az 1950-es évekbe nyúlik vissza. Ma már vezető szerepet tölt be lemezmegmunkáló gépek gyártásában és értékesítésében. A gyártási folyamatokat közel 70.000 négyzetméteren, 650 fővel végzik.
Az elmúlt 40 évben jelentős fejlődésen ment keresztül a vállalat, így Európában az egyik vezető exportőrré váltak. Jelenleg több mint 100 országban képviselteti magát a cég kijelölt kereskedőivel. Jelentős hangsúlyt fektetnek termékeik és szolgáltatásainak minőségére.

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Nyomtatás