Pályázati kisokos FRISSÍTVE

Névtelen terv

Tudjuk, hogy nem könnyű eligazodni, és áttekinteni, hogy melyik pályázatba férünk bele, milyen célok és feltételek mentén lehet elindulni.

Ezért összeszedtük a jelenleg elérhető pályázati lehetőségeket egy táblázatba, amely könnyen áttekinthető, és segít egyben látni a támogatás feltételeit, kritériumait.

Letöltés

Megjelent az Új Versenyképesség növelő támogatási program nagyvállalatok részére, a koronavírus okozta károk kompenzálására.

HIPA

  • vissza nem térítendő készpénztámogatás
  • 50 mrd HUF keretösszeg, hazai forrásból

Újra megnyílt a KKV START INNOVÁCIÓ pályázat, innovációs tevékenységének ösztönzésére

Előzetes szakmai vélemény szükséges, aminek benyújtási határideje: 2020. július 20., majd a támogatási kérelmek benyújtási határideje: 2020. szeptember 28. (A következő szakasz határideje 2020. augusztus 28.)

Ha szüksége van pályázatíró partnerünk segítségére, akkor az itt letölthető adatlap segítségével tudja a pályázatírás folyamatát megkezdeni.

Letöltés

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás