Ne veszítsük el egymást!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha akcióinkról továbbra is értesítést szeretne kapni!

Feliratkozom

Partnereink / Gépek

DoosanA Machine Tools a legkisebb alkatrészektől a legnagyobbakig, a legegyszerűbb munkadaraboktól az akár teljesen összetettek megmunkálásához kínálja modelljeit. Szerszámgép palettáján megtalálhatóak különböző méretű esztergák, horizontális és vertikális megmunkáló központok, fúró – és maróművek, hosszesztergák. Gépeikre a kiváló ár érték arány jellemző, melyhez párosul a Németországban található európai alkatrész központ egyedülálló ügyféltámogatása.

Az Enshu Ltd. 1920-ban alapított Japán tulajdonú cég, amely 1930 óta foglalkozik megmunkáló központok és speciális célgépek gyártásával. Az 1960-as évektől közösen növekedve a legnagyobb ügyfeleivel (Honda, Kawasaki, Yamaha) napjainkra a megmunkáló központok, gyártó cellák egyik specialistájává nőtte ki magát. Ez idáig kb. 30.000 beüzemelt gép hirdeti a világon az Enshu professzionalizmusát.

A Murata Machinery Ltd.-t 1935-ben alapították Japánban. Az először textilipari termelő berendezések gyártásával foglalkozó cég 1961-ben fejlesztette ki és kezdte meg az esztergák gyártását. A cég szerteágazó tevékenységei közé tartozik a saját fejlesztésű kommunikációs készülékek, textil és lemezipari berendezések, különböző automatizált rendszerek gyártása. Szerszámgép gyártásban a fő erősségüket az automatizált, adagolós esztergák jelentik, melyek biztosítják a hatékony termelést a tömeggyártásban.

A Tsugami Corporation Ltd.-t 1937-ben alapították az akkor már több mint 10 éve saját maguk által fejlesztett mérő hasábok gyártására. Két évre rá már menetmaró és köszörű gépeket is gyártottak, majd 1973-ban megkezdték a hosszeszterga gépek gyártását. Utóbbiak a kommunikációs és médiaipari, a gyógyászati, valamint az autóipari szériagyártások pontosságát és gyorsaságát növelik.

Az OKK 1915-ben kezdte pályafutását háztartási szivattyúk gyártásával. 1934 – ben kezdte el szerszámgépeit gyártani és ma világszerte ismerik horizontális és vertikális gépeit. A legfőbb részeket házon belül gyártják a több mint 60 éve működő öntödéjükben, így szerszámgépeik nagy része eredeti OKK alkatrészekből áll ezzel is hozzájárulva a 100% – os minőségellenőrzési filozófiájukhoz. magába foglalja többek között az összes orsót, a mechanikus hajtóműveket, a saját, négyzet alakú precíziós csúszóvezetékeket, illetve a speciális vezérlő funkciókat.

A japán Takamatsu Machinery Co. Ltd.-t 1948-ban alapították, 1961-ben nyerte el mai nevét. A szerszámgép alkatrészgyártást gyorsan kinőve már 1960-ban bemutatták első, saját fejlesztésű eszterga gépüket, a T600as modellt. Termékeik legfőbb jellemzője az automatizálás lehetősége, standardizált adagolók, a robotok és különféle mérőműszerek beszerelhetősége. Továbbá, igény szerint, teljesen egyedi, automatizált gyártó sorokat is felépítenek. Automata rendszereik rendkívül versenyképesek mind az ár, mind a minőség tekintetében.

A Stoba Machinery 2007-ben alakult Memmingenben. Az innovatív rendszermegoldások megbízható partnereként a vállalat vezető szerepet tölt be az ECM és PECM komplex megoldások fejlesztésében és gyártásában, beleértve az olyan integrált technológiákat is, mint a szerelési, automatizálási és tisztítási folyamatok. A Stoba a professzionális „személyre szabott gépeket” jelenti, amely megfelel a legmagasabb pontossági, minőségi és költséghatékonysági követelményeknek.

1993-ban alapították az ATL Anlagentechnik Luhden GmbH-t Luhdenben  (kb. 60 km-re délnyugatra Hannovertől). A cég alapítása óta  különböző anyagok hőkezelésére szolgáló gépeket gyárt. 2011-ben a mintegy 3000 m²-es termelési területet egy új üzem építésével közel 4000 m²-re bővítették. Az új épület ad otthont a termikus sorjázó gépek végső összeszerelésére és a TEM osztály adminisztratív területének. 

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk 15 fővel áll ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó állapotfelmérésről, meghibásodásról, automatizálásról, robotizálásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

Sürgős probléma esetén hívja 24 órás telefonos szerviz szolgáltatásunkat a HotLine-on: +36 20 583 0364

Keressen minket az online ügyfélportálunkon a lenti linkekre kattintva vagy levélben az email elérhetőségeinken:

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés   Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás