Ne veszítsük el egymást!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha akcióinkról továbbra is értesítést szeretne kapni!

Feliratkozom

Partnereink / Gépek

DoosanA Machine Tools a legkisebb alkatrészektől a legnagyobbakig, a legegyszerűbb munkadaraboktól az akár teljesen összetettek megmunkálásához kínálja modelljeit. Szerszámgép palettáján megtalálhatóak különböző méretű esztergák, horizontális és vertikális megmunkáló központok, fúró – és maróművek, hosszesztergák. Gépeikre a kiváló ár érték arány jellemző, melyhez párosul a Németországban található európai alkatrész központ egyedülálló ügyféltámogatása.

Az Enshu Ltd. 1920-ban alapított Japán tulajdonú cég, amely 1930 óta foglalkozik megmunkáló központok és speciális célgépek gyártásával. Az 1960-as évektől közösen növekedve a legnagyobb ügyfeleivel (Honda, Kawasaki, Yamaha) napjainkra a megmunkáló központok, gyártó cellák egyik specialistájává nőtte ki magát. Ez idáig kb. 30.000 beüzemelt gép hirdeti a világon az Enshu professzionalizmusát.

A Murata Machinery Ltd.-t 1935-ben alapították Japánban. Az először textilipari termelő berendezések gyártásával foglalkozó cég 1961-ben fejlesztette ki és kezdte meg az esztergák gyártását. A cég szerteágazó tevékenységei közé tartozik a saját fejlesztésű kommunikációs készülékek, textil és lemezipari berendezések, különböző automatizált rendszerek gyártása. Szerszámgép gyártásban a fő erősségüket az automatizált, adagolós esztergák jelentik, melyek biztosítják a hatékony termelést a tömeggyártásban.

A Tsugami Corporation Ltd.-t 1937-ben alapították az akkor már több mint 10 éve saját maguk által fejlesztett mérő hasábok gyártására. Két évre rá már menetmaró és köszörű gépeket is gyártottak, majd 1973-ban megkezdték a hosszeszterga gépek gyártását. Utóbbiak a kommunikációs és médiaipari, a gyógyászati, valamint az autóipari szériagyártások pontosságát és gyorsaságát növelik.

Partnereink közül a legfiatalabb céget, a Trident Machinery Co. Ltd.-t 2006-ban alapították Tajvanon. A minőségi CNC gépgyártás iránt elköltekezett cég termékeivel Ázsiában kívül Észak- és Dél-Amerikában, Afrikában és Európában is találkozhatunk. A dinamikusan fejlődő cég nagy hangsúlyt helyez a kutatásra, fejlesztésre, a minőségellenőrzésre és szervízre. Főbb termékeik a függőleges megmunkáló központok és menetfúró gépek.

A japán Takamatsu Machinery Co. Ltd.-t 1948-ban alapították, 1961-ben nyerte el mai nevét. A szerszámgép alkatrészgyártást gyorsan kinőve már 1960-ban bemutatták első, saját fejlesztésű eszterga gépüket, a T600as modellt. Termékeik legfőbb jellemzője az automatizálás lehetősége, standardizált adagolók, a robotok és különféle mérőműszerek beszerelhetősége. Továbbá, igény szerint, teljesen egyedi, automatizált gyártó sorokat is felépítenek. Automata rendszereik rendkívül versenyképesek mind az ár, mind a minőség tekintetében.

Az OKK 1915-ben kezdte pályafutását háztartási szivattyúk gyártásával. 1934 – ben kezdte el szerszámgépeit gyártani és ma világszerte ismerik horizontális és vertikális gépeit. A legfőbb részeket házon belül gyártják a több mint 60 éve működő öntödéjükben, így szerszámgépeik nagy része eredeti OKK alkatrészekből áll ezzel is hozzájárulva a 100% – os minőségellenőrzési filozófiájukhoz. magába foglalja többek között az összes orsót, a mechanikus hajtóműveket, a saját, négyzet alakú precíziós csúszóvezetékeket, illetve a speciális vezérlő funkciókat.

Az OMAX világvezető az abrazív vízsugaras rendszerekben. Minden egyes vízsugaras gépe; a vállalat innovatív vezérlő szoftverével van ellátva, így megfizethető abrazívsugaras technológiát biztosít a változó és sokszínű iparnak. Az vízsugaras rendszereiket 20 éve folyamatosan fejlesztik. Az OMAX az egyetlen teljesen integrált abrazív vízsugaras cég, mely saját maga tervezi és gyártja a vezérlőt, a szoftvert, a szivattyút, és az asztalt.

A Weinbrenner termékei világszerte közismertek a lemezmegmunkáló iparosok köreiben. A cég a 10 legnagyobb megmunkáló gépek gyártásával foglalkozó cégek közé tartozik. Éves géptermelésük eléri a közel 3000 darabot, melyet jelenleg egy 70.000 négyzetméteres gyárban végeznek. Több mint 110 országban képviseltetik magukat: pl. Németországban, Törökországban.

Az Akyapak Machinery jelenleg 82 országban, 5 kontinensen van jelen fém, hajlító, fúró és vágó gépeivel. Több mint fél évszázados fennállása óta a folyamatos fejlesztéseknek és technológiai újításoknak köszönhetően termékeik minősége világszínvonalúvá vált. Termékpalettájuk sokszínűségének köszönhetően autóipari, hűtő, fűtő, energiaipari beszállítóknak kínálják gépeiket. Ma az Akyapak több világszínvonalú cégnél is jelen van, mint a Mitsubishi, Mercedes, Harley Davidson, Rolls Royce és TAI.

A GEKA 1919-ben alakult Spanyolországban. A vasipari cég 90 éves fennállása óta folyamatos fejlesztések mellett működik, hogy megfeleljenek a piac és az ügyfél igényeinek. Alkatrészeiket és szerszámaikat a Geka saját maga tervezi és gyártja, hogy a minőségi elvárásaik jóval magasabbak legyenek, mint a versenytársainak.

A Stoba Machinery 2007-ben alakult Memmingenben. Az innovatív rendszermegoldások megbízható partnereként a vállalat vezető szerepet tölt be az ECM és PECM komplex megoldások fejlesztésében és gyártásában, beleértve az olyan integrált technológiákat is, mint a szerelési, automatizálási és tisztítási folyamatok. A Stoba a professzionális „személyre szabott gépeket” jelenti, amely megfelel a legmagasabb pontossági, minőségi és költséghatékonysági követelményeknek.

1993-ban alapították az ATL Anlagentechnik Luhden GmbH-t Luhdenben  (kb. 60 km-re délnyugatra Hannovertől). A cég alapítása óta  különböző anyagok hőkezelésére szolgáló gépeket gyárt. 2011-ben a mintegy 3000 m²-es termelési területet egy új üzem építésével közel 4000 m²-re bővítették. Az új épület ad otthont a termikus sorjázó gépek végső összeszerelésére és a TEM osztály adminisztratív területének. 

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Nyomtatás