Ne veszítsük el egymást!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha akcióinkról továbbra is értesítést szeretne kapni!

Feliratkozom

Partnereink / Tartozékok

Az LNS csoport 1973 óta van jelen a piacon. Negyven éves tapasztalatuk hozzásegítette őket, hogy vezető pozícióba kerüljenek a szerszámgép alkatrészek piacán. A vevői igényeknek megfelelően termékkínálatuk közé tartoznak a forgácskihordók, hűtőrendszerek, rúdadagolók, légszűrő rendszerek.

A HÓD Industrial Solutions 1993. március 15-én alapított családi vállalkozás. Alapítója Hodász Ferenc aki hosszú ideig különböző cégeknél szerszámgépek komplett felszerszámozásával foglalkozott, beleértve a forgácsolás, szerszámbefogás és a munkadarab megfogás témakörét. Ezen a szakmai alapokon építette fel a vállalkozást.

Forgalmazott termékeik fúró-, marógépek, megmunkáló központok, esztergagépek, köszörűgépek felszerszámozásának eszközei.

Az FMB szerszámgyártó 1980 óta képviseli magát a rúdadagolók piacán. A széles választékú rendkívül gazdaságos adagólóikkal az egyik legmegbízhatóbb termékpalettával rendelkeznek.

A Tsudakoma mérnökei kiemelkedő technikai tudásukkal és inteligenciájukkal készítik termékeiket a jövő szmára. Központjukat Kanazawa városában Japánban 1991 májusában hozták létre. Több mint 40 éve foglalkoznak körasztalok gyártásával és mára a világ egyik legnagyobb beszállítójává nőtte ki magát.

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk 15 fővel áll ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó állapotfelmérésről, meghibásodásról, automatizálásról, robotizálásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

Sürgős probléma esetén hívja 24 órás telefonos szerviz szolgáltatásunkat a HotLine-on: +36 20 583 0364

Keressen minket az online ügyfélportálunkon a lenti linkekre kattintva vagy levélben az email elérhetőségeinken:

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés   Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás