Rendkívüli tájékoztató Ügyfeleink részére az új koronavírusos (COVID-19) megbetegedésekkel kapcsolatban

tajekoztato-a-koronavirussal-kapcsolatos-rendkivuli-intezkedesekrol_2020-03-12

Kedves Partnereink!

Mi is állandó figyelemmel kísérjük a járvánnyal kapcsolatos híreket. Igyekszünk mindent megtenni a kockázatok csökkentése és a fertőzés megelőzése érdekében. Kollégáink és Partnereink egészségének védelme és az üzletmenet biztosítása érdekében az alábbi változásokat vezettük be:

– Egyetértünk, hogy csökkenteni kell a személyes találkozást, jelenlétet cégeink életében. A kapcsolattartáshoz ezért ebben a rendkívüli időszakban a telefont és az e-mailt választjuk, kérjük, keressenek minket ezeken az elérhetőségeken.
– Irodáinkban higiéniai intézkedéseket vezettünk be, rendszeresen fertőtlenítjük közvetlen környezetünket, nagy figyelmet fordítunk a megelőzésre.
– Irodáinkba való belépést a beszállítás/elszállítás folyamán korlátoztuk. Kérjük türelmüket és együttműködésüket, kollégáink minden esetben megadják a szükséges segítséget.
– Sok kollégánk áttért a home office munkára, hogy ezzel is minimalizáljuk az irodai jelenlétet.
– Szervizcsapatunk továbbra is rendelkezésre áll a helyszíni munkák során, ezért biztosítjuk számukra a szükséges védőfelszerelést és tájékoztatást. Kérjük Partnereink együttműködését is, segítsék szervizcsapatunk munkáját, biztosítsák részükre és saját dolgozóik részére az egészséges munkavégzés körülményeit. Szervizcsapatunk egészsége fontos számunkra! Amennyiben lehetséges, a nem feltétlenül szükséges munkákat kérjük, ne rendeljék meg, azokat halasszuk a vészhelyzeti állapot hivatalos megszűnése utáni időszakra.
– Köszönjük minden Partnerünknek, aki tájékoztat minket a fertőzéses esetekről, illetve azok gyanújáról, hogy mi is időben megtehessük a szükséges lépéseket.

 

Üdvözlettel
A GE-CO és a Lamitec csapata

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk 15 fővel áll ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó állapotfelmérésről, meghibásodásról, automatizálásról, robotizálásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

Sürgős probléma esetén hívja 24 órás telefonos szerviz szolgáltatásunkat a HotLine-on: +36 20 583 0364

Keressen minket az online ügyfélportálunkon a lenti linkekre kattintva vagy levélben az email elérhetőségeinken:

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés   Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás