TAKAMAZ ESL-10 szériás CNC esztergák kivételes áron!

takamaz-esl-szeria-japan-cnc-eszterga-1

A 6 colos tokmánnyal a maximális megmunkálási átmérő Ø 180 mm. Helytakarékos kialakításának köszönhetően, mely szélességben 1450 mm-t, hosszában 1295 mm-t jelent bármely ipari környezetben könnyen elhelyezhető.

Továbbfejlesztett kezelhetőség

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a vezérlő optimális magasságba került, így kényelmes magasságból és látószögből programozható. A felhasználók, programozók által sűrűbben használt gombok a vezérlő jobb oldalán, egy helyen találhatóak, ezzel is növelve a hatékonyságok és elkerülve a meghibásodásokat.

Felhasználóbarát, könnyen szervizelhető kialakítás

Mivel a padló és a főorsó középpontja közti távolság csak 960 mm, és az ajtó kinyitásával a főbb alkatrészek könnyen cserélhetőek, az esetleges szerviz javítások gyorsasága javulhat.

Bizalom a Japán termékekben

A gépben található főbb alkatrészek mindegyike Japán gyártmány. Az összeszerelés és beállítások Japánban a Takamaz központjában történtek magas elvárásokkal. Ez által szeretnék a gépek kiérdemelni az ügyfelek bizalmát.

Árlista

További információt az alábbi linkre kattintva találnak:

TAKAMAZ ESL-10

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás