Teljes technológia egyetlen helyről

baykal_fiber_lezer_kls_2000

A célgépek és szállítórendszerek gyártásában mára nemzetközi téren is elismert KLS-2000 Kft. az elmúlt hónapokban indította el, részben saját gyártói igényeihez alkalmazkodva, új lemezmegmunkáló üzemét.


Heves nevű kisváros a közelmúltban új ipari csarnokkal gazdagodott, amelyet első bérlőként lemezmegmunkáló üzemének kialakítására a KLS-2000 Kft. bérelt ki. A Baykal fiber lézervágóból, hidraulikus lemezollóból és élhajlítóból álló komplex lemezmegmunkálást lehetővé tevő technológiát, valamint két megmunkálóközpontot egyetlen cégtől, a Ge-Co Hungary Kft.-től szereztük be – tudjuk meg Lukacsics János ügyvezetőtől és az üzem vezetésével megbízott fiától, Lukacsics Gergelytől. Az új gépek még csak most álltak üzembe, az első gyártási projekt során vált teljessé az a folyamat, amely a gépek pontos működtetéséhez szükséges. Új gépek, új technológia ez számunkra, nekünk is meg kellett tanulnunk használatukat – folytatja az ügyvezető. Részben saját magunk igényeire alapozva hoztuk létre a lemezmegmunkáló üzemünket, ugyanis vecsési központunkban másfél évtizede autóipari és élelmiszeripari gyártók számára egyedi célgépek, szállítórendszerek, robotcellák tervezésével és összeállításával foglalkozunk. Sokszor szembesültünk az elmúlt évtizedben azzal, hogy a külső beszállítókra való várakozás lassítja a munkánkat. Így jött az ötlet, hogy egyes lemez-alkatrészeket, például szállítópályák részegységeit, mi magunk gyártsunk le. Ehhez komplex technológiára volt szükségünk, így találtuk meg a Ge-Co Hungary Kft.-t.

A Ge-Co filozófiája, hogy azoknak a vállalkozásoknak, amelyek új tevékenységként eddig számukra kevésbé ismert technológián vagy gépbeszerzésen gondolkodnak, portfólión belül teljes körű szakmai támogatást nyújtunk a gépek kiválasztásához – teszi hozzá a Ge-Co Hungary Kft. képviseletében Egedy Barna lemezes gép divízió értékesítő. A KLS-2000 Kft.-nél például a külső vállalkozásokhoz kiszervezett lakatosmunkákat hozták tevékenységen belülre, ezzel együtt egy teljesen új telephelyet hoztak létre. Egy ekkora projektnél természetes a számos konzultáció, amikor egyszerűen azt ismerjük meg, hogy mire van szüksége a gyártónak. A feladathoz választunk gépet, fontos a mennyiség, az anyaghasználat. A cél határozza meg a komplex technológia gépeit, amely egy összetett kiválasztási feladat. A Baykal lézervágógép már méreténél fogva is üzemünk legfontosabb berendezése – mondja el az ügyvezető. Emellett található a hidraulikus lemezollónk, majd a hajlítási műveletekhez az automatizált lemezhajlító gépünk. A Baykal gépekre ár-érték arányuk miatt esett a választás, ezenkívül fontos, hogy valamennyi gépünket egyetlen kereskedőtől szereztük be. Ez lényegesen leegyszerűsíti a jövőben az esetleges javítási, karbantartási munkák összehangolását.

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás