Új PUMA VTR 1216 függőleges CNC eszterga szélesített oszloppal (RAM type)

PUMA VTR 1216

Az új PUMA VTR 1216 széria gépei nagy kapacitású, RAM típusú függőleges esztergák szélesített oszloppal és 1.250 mm – es asztallal felszerelve. A szériának két taggal rendelkezik, melyek közül az egyik hajtott szerszámtartókkal is fel van szerelve. Nagy teljesítményű vágási képességeiknek és egyedülálló oszlopának köszönhetően bármilyen ügyfél által elképzelt munkafolyamatot képes nagy pontossággal elkészíteni. A PUMA VTR széria egyedülálló oszlopának köszönhetően nagyobb mozgástartománnyal bír mint kategóriája legtöbb modellje. 700 mm – ballra és 1.130 mm jobbra az X tengelyen. A Z tengelyen 1.200 mm – t képes mozogni. A gépben elhelyezhető maximális munkadarab méret Ø 1.700 mm átmérőben és 1.250 mm magasságban, terhelhetősége súlyban pedig 8 tonna.

Könnyű kezelhetőség

A vezérlő kijelzője a W tengely beállításainak optimalizálására lett alapozva. Nagy teherbírású megmunkálási képességeinek köszönhetően a VTR 1216 garantáltan az egyik leghatékonyabb géppé válhat a termelésben.

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás