Új T3600D függőleges ikerpalettás CNC a bemutatótermünkben

T-3600D-문열림-완성-e1472717684691-e708c351f9e286036d9caa6b5fe094da

A DOOSAN T3600D függőleges ikerpalettás CNC megmunkáló a DT360D modellt hivatott leváltani. A mérnökök a gép termelékenységének maximalizására törekedtek, így a főorsót direkt hajtással, a paletták cseréjét pedig szervo hajtással látták el.

Hatékonyabb gyorsulás és fékezésdoosan_t_3600_d_ikerpalettas_cnc_megmunkalo_hirdetes

Az új direkt hajtású főorsó a standard 12.000 fordulat / perc – es főorsójával és az alacsony hőtermeléssel bíró új golyóscsapágyakkal kiválóan képes tartani vágási pontosságát akár maximális kihasználtság mellett is. 13 kW – os teljesítményének köszönhetően a különböző anyagok széles spektrumát képes megmunkálni. A főorsó gyorsulási és fékezési sebessége is komoly fejlesztéseken esett keresztül, melynek köszönhetően szériájában az egyik legkiválóbb géppé válhat.

30% – os javulás

A szervo hajtásos automata palettacserélő rendszer az ikerpalettákat 200 kg- os terhelés mellett 3 másodperc alatt képes cserélni, mely 30% – os fejlődés a korábbi modellhez képest. A szerszámcserélő rendszer, a hatékonyságot szem előtt tartva, fell lett vértezve ugyan csak szervo hajtással, valamint az alap modell 14 szerszámhelyet kínál a felhasználó számára.

A mai kornak megfelelő specifikációk

A fejlesztések nem csak a megmunkálási folyamat gyorsítására fókuszáltak. A FANUC
vezérlőn is fejlesztettek, mellyel a programozás hatékonysága növekedett, csökkentve a gép állási idején. A mérnökök a gép alap struktúráján is javítottak melynek köszönhetően a gép stabilitása javult, csökkentve a vibrációt és nem utolsó sorban a méretbeli javulást 1.620 mm – -es szélességgel, 3.000 mm – es hosszal és 2.550 mm – es magassággal.

Csapatunk nagyon elégedett a fejlesztésekkel ezért raktárunkban is megtalálható egy modell, mely megtekintésére esetleg teszt megmunkálásra is kiváló lehetőséget biztosít az érdeklődők számára. Keresse értékesítő kollégáinkat!

Alapgép specifikáció: 12.000 fordulat/perc főorsó fordulatszám, 13/7,5 kW – os főorsó teljesítmény, 520 / 360 / 350 mm -es X / Y / Z tengely mozgástartományok, 650 x 375 x 2 db asztal, ISO # 30 (DIN 30) szerszámtípus, 14 darabos szerszámtárhely, FANUC 0i-TF vezérlő

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 

 

Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás