Újabb mérföldkő – A GE-CO Weboldala megújult!

launch
Sziasztok!
Folyamatos fejlődés mellett mérföldkőhöz ért a GE-CO Hungary weboldala. A piaci trendeket követve, valamint a visszajelzésekre hagyatkozva nem volt kérdés, hogy egy komolyabb fejlesztésbe kell belevágnunk. A legfontosabb szempontunk az volt, hogy a gépkereső funkciónk felhasználóbarátabb legyen és oldalunk jobban illeszkedjen az online trendekhez.
 
A fejlesztést követően, számtalan tesztelési idő után örömmel jelenthetjük be, hogy most már mobil eszközeitekről is egyszerűbb lett a böngészés és ajánlatkérés.
 
Ha bármilyen problémával szembesültök, kérlek jelezzétek!
 
 
Kellemes időtöltést kívánunk az oldalunkon!
GE-CO Team

Hello!

Our website has been renewed. The most important aspect was to make our search engine more user-friendly and to better match the online trends.
After the development, after a lot of testing time, we are happy to announce that now your mobile devices have become easier to browse and offer.

If you have any problems, please report it!

We wish you a pleasant stay on our site!
GE-CO Team


Ügyfélszolgálat

Felkészült szervíz csapatunk a hét minden napján, a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről.

24 órás telefonos szervíz szolgáltatásunkat hívja a HotLine-on: +36 20 583 0364

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva, vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)ge-co(dot)hu

Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat CNC eszterga- és megmunkáló központokra, lemezmegmunkáló gépekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink valamennyi termékcsoportot lefedik. Előnyük, hogy bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez

Ossza meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás